Adverteren op dit weblog

hands-462297__180

  • Wil je de aandacht van invallers en starters in het onderwijs voor jouw product, bedrijf of organisatie?
  • Heb jij invallers iets te bieden zodat zij met meer plezier en /of gemak hun werk kunnen doen?

Op dit weblog “Invaltips: alles voor de invaller” komen precies de mensen die jij zoekt: invallers en starters in het onderwijs. En ze blijven terug komen want ik plaats met regelmaat artikelen die hen aanspreken met tips en adviezen.

Om het je eenvoudig te maken met hen in contact te komen kun je nu nu adverteren op Invaltips: alles voor de invaller! Wie weet wat voor interessants jij te bieden hebt waar invallers blij mee zijn.

Zo werkt het:

Als je adverteert op “Invaltips: alles voor de invaller” krijg je een compleet pakket

  • Je advertentie komt op een vaste plek in de rechterzijbalk te staan. Welk artikel een bezoeker ook leest op deze website: jouw advertentie is altijd zichtbaar.
  • Ik schrijf een artikel over je product of dienst waar jij content voor aanlevert. Dit artikel leg ik eerst aan je voor ter goedkeuring voordat ik het plaats.
  • Over de frequentie en de wijze van delen van dit artikel over jouw product of dienst maak ik tevoren heldere afspraken met je.

Met mensen die moeten invallen heb ik het beste voor en ik gun hen graag een goed product of goede dienst. Als jouw product of dienst mij een aanrader lijkt voor invallers mail ik je om een telefonische afspraak met je te maken. Ik wil graag zelf een “warme” band hebben met de adverteerder en achter de inhoud van de advertentie wil ik kunnen staan. Dat geeft mij een goed gevoel: invallers helpen aan zaken waar zij echt iets aan hebben waar ik zelf ook in geloof. En natuurlijk is het leuk om met elkaar kennis te maken!

Bij een positief resultaat mail ik je een passend voorstel voor adverteren voor één maand. Uiteraard ben je dan alsnog vrij om er al dan niet op in te gaan.portret nov 2014

Interesse? Probeer het gewoon!

Vul onderstaand contact formulier in en wie weet doen wij binnenkort zaken met elkaar 😉

Vriendelijke groet Hetty Hospes – van Rijn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s