Kan ik jouw bestuur helpen nog beter voor de invallers te zorgen?

allgau-63427_640Heerlijk, mijn herfstvakantie is begonnen. Mooi dat deze vakantie gespreid is: invallers van een bestuur in Zeeland krijgen deze week van mij een cursus “Zo is invallen wél leuk”. Dan hoeven zij in april niet helemaal naar Ameland te komen en heb ik een paar leuke dagen in deze mooie provincie. Ik heb er zin in om deze invallers te ontmoeten. Ik heb de mogelijkheid gegeven om van te voren vragen in te dienen. Uit de mails die ik kreeg merk ik dat deze invallers heel betrokken zijn en zich er op verheugen de andere invallers te ontmoeten. Fijn toch?

Mijn eigen bestuur, waar ik contactpersoon en adviseur voor de invallers ben, gaat natuurlijk altijd vóór in mijn planning. Maar juist ervaringen opdoen binnen andere besturen komt ook weer ten goede aan mijn eigen bestuur. Zo krijg ik soms heel andere vragen en problemen voorgeschoteld en dat inspireert enorm om  invallers van de verschillende besturen nog beter van advies te dienen.

Misschien kan ik jouw bestuur ook helpen om nog beter voor invallers te zorgen. Dat  kan een verhelderend gesprek zijn met het bestuur, het houden van een enquête, het geven van een workshop of cursus rond een bepaald thema, een ontmoetingsdag organiseren, een verbetertraject begeleiden. Wil jij dat ook voor jouw bestuur? Stuur onderstaande link door en wie weet steek ik mijn enthousiasme en energie ook in jullie invallers!

https://invaltips.wordpress.com/oplossingen-voor-directiebestuur/

Advertenties

Over invaltips

Directeur Basisonderwijs, Begeleider en opleider invallers basisonderwijs, auteur boeken en columns, (gast) spreker
Dit bericht werd geplaatst in Activiteit Cursus op Ameland, workshops en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s