Alles (bijna) klaar!

hartstickergoed goed bezigVandaag heb ik een boel papieren uitgeprint, mapjes gevuld voor de cursisten met een eerste verrassinkje, de dag met de activiteiten nog doorgenomen, spelmaterialen klaargezet, fietsen geregeld: alles is bijna klaar voor aanstaande zaterdag. Dan komen er maar liefst 21 invallers naar Ameland voor een fijne dag “Zo is invallen wél leuk”!

Bijna, want de leuke tweede verrassing van deze dag (waarvoor ik laatst een prijsvraag uitriep) is vandaag gearriveerd. Ik moet nog ff bedenken hoe ik dat ga presenteren….degenen die het goed hadden krijgen na dit weekend bericht én ook zo’n verrassing!

Ik heb er enorm zin in om weer met een heleboel invallers nieuwe ervaringen op te doen, tips uit te wisselen en te genieten op Ameland. Heerlijk met alleen invallers onder elkaar, even de accu opladen.

Wil je dit ook een keer meemaken? Dat kan op twee manieren:

  • Op Ameland: je kunt hier je interesse laten blijken en dan krijg je vrijblijvende informatie zodra de nieuwe datum bekend is.
  • Bij jou op school of in de regio: geef deze link door aan je directeur of bestuur. Ik heb al verschillende aanvragen binnen van schoolbesturen in het midden en zuiden van het land. Zo kunnen hun eigen invallers met elkaar de cursus Zo is invallen wél leuk volgen.

Advertenties

Over invaltips

Directeur Basisonderwijs, Begeleider en opleider invallers basisonderwijs, auteur boeken en columns, (gast) spreker
Dit bericht werd geplaatst in Zo is invallen wél leuk en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s