De oplossing voor héél veel leeswerk?

bored-16811__180Wat een uitgebreide materie om allemaal door te lezen en bij te houden: de nieuwe wet Werk en Zekerheid en de CAO Primair Onderwijs. Ik merk dat heel veel invallers niet (goed) op de hoogte worden gehouden door hun bestuur als het gaat om hun rechtspositie en perspectief op werk. En dat terwijl invallers zich zeer flexibel opstellen en elke keer weer een school redden bij ziekte en verlof.

Het is nooit leuk als je het gevoel hebt dat je lot in handen van anderen ligt. Je kunt je zelf ook laten informeren om zo beter beslagen ten ijs gesprekken aan te gaan met je bestuur over jouw toekomst, mee te denken over oplossingen die binnen het bestuur mogelijk zijn zodat er voor alle partijen een goede oplossing komt voor het dagelijks bemannen van alle klassen. Jij bent geen opvuller, jij bent een áánvuller, en een wel heel belangrijke. Zonder jou moeten klassen verdeeld worden of naar huis gestuurd….

Tip: De PO raad organiseert gratis regiobijeenkomsten over de Wet Werk en Zekerheid en de nieuwe CAO Primair Onderwijs. Wellicht iets voor jou om naar toe te gaan? Dat kan je een boel leeswerk schelen!

Alle plaatsen en data vind je hier

Advertenties

Over invaltips

Directeur Basisonderwijs, Begeleider en opleider invallers basisonderwijs, auteur boeken en columns, (gast) spreker
Dit bericht werd geplaatst in CAO PO, Wet Werk en Zekerheid en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s